Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

RENGØRING I ESBJERG OG OMEGN

Vi yder alle former for erhvervs- og privat rengøring. Ring 51887876

Sonja Bonnichsen

Indehaver af Ehlers Totalservice

Jeg startede Ehlers Totalservice tilbage i år 2005, og siden da er firmaet bare vokset og vokset. Vi er i dag ca. 15 medarbejdere. Dette er fordelt på 2 administrative medarbejdere og 13 rengøringsassistenter. Jeg lægger stor vægt på et godt samarbejde i mellem mine medarbejdere og den enkelte kunde. Kommunikationen er her utrolig vigtig, og jeg har af den grund kun dansktalende medarbejdere ansat. Jeg giver også mine ansatte et stort ansvar ift. kunderne, og der er derfor stor tillid og respekt i mellem mig og mine assistenter.

Når mine assistenter er syge, og der ikke er nogen afløsere, kommer jeg selv ud og hjælper kunderne. Dette sker også, når der opstår specialeopgaver, og jeg er derfor ude på rengørings opgaver mindst et par gange i ugen.

Jeg samarbejder derfor ofte med mine ansatte, og jeg synes, vi er et godt team. Når der er hasteopgaver, rykker vi ud i flok, og vi gør altid rent med et smil.