RENGØRING I ESBJERG OG OMEGN

Vi yder alle former for erhvervs- og privat rengøring. Ring 51887876

Tilbud til nye erhvervskunder

Vind 2 timers gratis rengøring: Vær den første der skriver ¨Gevisnt 2019¨på vores facebooke side https://www.facebook.com/Ehlers-Totalservice-198382906874464/ og modtag 2 timers gratis rengøring i dit firma.

Helt uden binding!

Vi er et dygtigt og pålideligt rengøringsfirma, som har mange års erfaring med erhvervsrengøring, hvilket du kan læse mere om her.

Vi er dog altid interesseret i at skabe nye samarbejder, og du kan kontakte os i dag for en snak om dit behov og din virksomhed.

Herefter afholder vi et møde sammen, hvor vi gennemgår de forskellige opgaver og planlægger dage og tidspunkter for rengøringen.

Du vil få tilsendt opgavelisten og planen, hvorefter vi opstarter rengøringen som aftalt.

Når måneden er udløbet, vil vi følge op på samarbejdet, og vi vil være i kontakt løbende, hvis der er behov for det.

Hvis du er interesseret i at fortsætte arbejdet, laver vi en kontrakt, og vi vil for så vidt muligt sørge for, at du får den samme rengøringsassistent, som du har haft under tilbuddet.

Hvis erhvervsrengøring ikke er noget for dig og din virksomhed, afsluttes samarbejdet på høflig vis, og vi ønsker dig held og lykke i fremtiden.

NB. Dette tilbud omfatter kun erhvervsrengøring i Esbjerg og omegn.

Vi har specialiseret os i gulvbehandling, hvilket du kan læse mere om her, og vi kan nu også tilbyde gulvbehandling med florosil.